TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

HAFIZLARIMIZIN İCAZET MERASİMİ

ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ KAPSAMINDA HAFIZLIĞINI TAMAMLAYAN 10 ÖĞRENCİMİZİN HAFIZLIK İCAZET MERASİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Kurra Hafız Fatih Çatmakaş'ın katılımıyla Abdurrahman Gürses Kuran Kursu ile Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu'nda hıfzını ikmal eden 10 hafızın icazet meresimi yapıldı.

Gazi Osman Paşa Camii'nde düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akin,  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Şaban Apaydın, Tekirdağ Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Arslan, Eğitime Destek Platformu Başkanı Ali Gümüş, Şehit Ömer Halisdemir İmam-Hatip Ortaokulu Müdür Vekili Melike Dinçer, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Hafızların davet edilmesiyle başlayan tören 2021 yılı  Kur'an-Kerim-i güzel okuma Türkiye 1.si Hafız Muhammet İsmail Demirel'in  Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Kurra Hafız Fatih Çatmakaş'ın Kur'an-ı Kerim ziyafetinin ardından ödül törenine geçildi. Hafız Muhammed Raşit Batum, Hafız Muhammed Enes Çelen, Hafız Yunus Emre Akbulut, Hafız Fatih Demir, Hafız Hikmet Özses, Hafız Hasan Çıplak, Hafız Yasir Yusuf Akça, Hafız Muhammed Fatih Binici, Hafız Yahya Turan Eryiğit, Hafız Recep Dursun, Hafız Muhterem Akça ödüllerini protokol üyelerinden aldı. Tören İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş'ın yaptığı dua, yemek ve aşure ikramının ardından  sona erdi.

Yayın: 16.08.2021 - Güncelleme: 16.08.2021 16:20 - Görüntülenme: 444