TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Sağlık Bakanlığımız tarafından bilişim haftası bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla sunulan döküman ve belgelere ulaşmak için tıklayınız...

Nis

Beşinci sınıflarımız arasında ramazan konulu bilgi yarışması yapıldı. Yarışma kazananı 5-C sınıfını tebrik eder ve emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Cemal ŞENOZAN olimpiyat oyunlarında altın madalya kazanan sporcularımızı tanıtarak olimpiyat oyunlarına karşı bilinçlendirme ve teşvik etme amaçlı çalışmalar yapmıştır.

Nis

Şehit Ömer Halisdemir imam Hatip Ortaokulu olarak gerçek gücün bilgiden geldiğine ve bilgiye ulaşmanın en kolay yolunun kitaplar olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede Kütüphaneler Haftası okulumuzca hassasiyetle kutlandı. Kutuphanelerin ve kitapların önemini bir kez daha hatirlattik,anlattık. Bu haftaya özel yaptığımız bircok etkinligin yanında okul geneli duzenledigimiz şiir yarışmasında birinci olan ogrencimizi odullendirdik.

Nis

Okulumuz altıncı sınıf öğrencilerimizden oluşan genç sesler müzik ve ilahi koromuz çalışmalarına devam etmektedir. Ramazan ayı münasebetiyle ilahiler ile de koromuz musiki etkinliklerine devam etmektedirler.

Mrt

Her cuma namazını öğrencilerimizle birlikte kılma geleneğimizi sürdürüyoruz.Bu bağlamda öğrencilerimize cuma namazlarında ezan okuma,kuran okuma,müezzinlik vb. görevler verip hem namaz ibadetimizi gerçekleştirmek hem de öğrencilerimizin tecrübelerini arttırmayı hedefliyoruz.

Mrt

Eğitimde İyi Örnekler projesi kapsamında "Yardımlaşmanın Birleştirici Gücü " diyerek Mart ayındaki mübarek Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerimiz ile birlikte Türk Hava Kurumuna bağışta bulunduk.

Mrt

Erkek öğrencilerde yer alan ‘’kadın’’ kavramının ne

olduğunu tespit edip öğrencilerin ‘’kadın’’ların toplumdaki yeri ve önemini fark

etmesini sağlamakla birlikte ‘’kadın’larla empati yapabilmeleri ve cinsiyet

eşitliğini kavramaları amacıyla "Kadının Toplumdaki Yeri" konulu proje çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Tekirdağ Geleceğini Meslek Liselerinde Tasarlıyor Projesi kapsamında okulumuz 8.sinif öğrencilerimiz ve teknoloji ve tasarim ders öğretmeni Mustafa Emin ile birlikte Türk Tekstil Vakfı Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirerek atölyelerde farklı tecrübeler edindi.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayına mahsus öğle arası "Mukabele Vakti" buluşmamızın üçüncü yılını gerçekleştiriyoruz. Mukabele dinlemek isteyen kız ve erkek öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi okulumuzun mescidine davet ediyoruz. Okulumuzun imsakiyesini çıktı alıp kullanabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı Ramazanlar

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Kübra UÇAR ve Fatma Gümüş ALMAAITAH ’ın rehberliğinde Meslek Tanıtım Kulübümüzün düzenlediği etkinlikle Avukat Ahmet Rahman METİN’i okulumuzda ağırladık. 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimize avukatlık mesleğini tanıtan avukatımıza,etkinliği düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Ecrin Sena ARAS ilçe 3.sü olmuştur. Türkçe zümresi arkadaşlarımıza öğrencimizi çalıştırdıkları için teşekkür ediyoruz. Çerkezköy İlçe Mem