TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Gazi Osman Paşa Mahallesi Makascı Sokak No6/8 ÇERKEZKÖY
Vizyon
Geleceğe yön veren,´İlkleri ve Enleri´ çıkaran;Yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran,Sosyal ve Kültürel etkinliklerde adından söz ettiren,Modern eğitim teknolojileriyle donatılmış,Topluma önderlik edecek,Manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen,Öncelikli olarak tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Soran,sorgulayan,sürekli kendini yenileyen,sürekli öğrenen;Problemlere çözüm üreten,yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan,sosyal hayatta kendisine rahatça yer bulan,duygu ve düşüncelerini rahatça ifade eden,tarih bilincine sahip,geçmişinden güç ve ilham alan bugününü yorumlayan,öğüt vermekten çok öğrendiklerini yaşayarak örnek olmanın önemine inanan,belli kalıplara ve ön yargılara mahkum olmadan dinini orijinal kaynağından okuyup anlayabilme amacı güden,dini temsil yeteneklerine sahip,başarıya odaklı çalışkan ve yüksek karakterli bireyler yetiştirmektir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün