TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz Tarihçesi

Okulumuz, Eylül 2017'de eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuza,15 Temmuz Demokrasi ve Bağımsızlık Şehidimiz  Astsubay Başçavuş Ömer HALİSDEMİR'in adı verilmiştir.

Açılış yılında 19 şube ve 346 öğrenci kapasitesine ulaşan okulumuz, ilk mezunlarını da aynı yıl 41 öğrenciyi ortaöğretime göndererek vermiştir.

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu donanım olarak öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek imkanlara sahiptir.Z kütüphane, mescitler, çok amaçlı salon, cep sinema ,masa tenisi,Yazılım ve Tasarım Atölyesi,Drama ve Müzik Atölyesi öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ikinci döneminde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü gözetiminde başlatılan 'Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi' kapsamında İlçe Müftülüğü ile işbirliği içerisinde 'Hafızlık' eğitimi çalışması başlatılmıştır.

Günümüzde de okulumuz hafızlık projesi,sosyal-kültürel-sportif etkinlikleri,atölye eğitimleri ve 600 öğrenci kapasitesi ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Yayın: 12.05.2020 - Güncelleme: 07.04.2022 10:30 - Görüntülenme: 557